Barnasinnet

2 timmar kvar sen är man myndig! Känner hur förändringen bubblar inom mig och att mitt vuxna jag är redo att blomstra ut precis vid 12 slaget! Hehe eller inte... känner mig minst lika liten som jag gjorde för 3 år sedan men vi får väll alla hoppas att jag mognat lite trots att det inte ser ut så.....







Mardrömmen som blev verklighet

Ni vet sådana där hemska stressdrömmar som jagar en i natten? De som får hjärtat att bulta, tänderna att knisla och i alla fal mig att tappa förståndet helt. Det är just dom där stress drömmarna som aldrig får bli verklighet….

I en månad och 3 dagar längtade jag efter mange…. Och när jag äntligen skulle få träffa honom var jag på väg att sabba allt! Tåget emot Falkenberg och Magnus skulle gå 06.10 från t-centralen. Kvällen innan var allt packat och klart, jag ställde klockan och gick och la mig. Hela natten härjade det pirr som man har i magen innan sin födelsedag eller en gaalen utlandsresa. Nästa morgon vaknar jag och sträcker på mig, sen hugger skräcken tag i mig… Det är för ljust utomhus!!!! Fanfanfan! Mobiljävlen är inställd på grekisk tid! Springer ut i köket där klockan står på 05:45! Fanfanfan! Ner för trappen… MAAAAAMMA, PAPPPA jag har försovit mig! Hjälp!!!!!!

2 minuter senare är vi i bilen. ”Frida har du biljetten?” ”JAAAA!!!! kör för faan! ”

3 minuter senare och stressen avtar till den grad att jag kan tänka…. Fan har inte min mobil… Fan har inte mina glasögon…. Fan ja har inte tagit på mig mina linser….. YES ja har ett extra par linser! Kör snabbare!!!!!

06:00 Framme vid centralen springer ned till tåget som står inne, hoppar in och sätter mig på min plats, andas in och inser att jag hann! Shitshit (fett kissnödig) studsar upp från min plats och kastar mig på toalett dörren.

4 timmar senare kommer tåget fram till Falkenberg där Mange väntar och lyckan är gjord!


Tack till er mina underbara föräldrar som räddar mig ur skiten! Ni är bäst!


Tillbaka i storstan

Jag är riktigt imponerad över hur många som fortfarande kollar min blogg trots att ja inte skrivit nått på riktigt länge! Till mitt försvar har jag varit helt avstängd från civilisationen...

Har i alla fal haft en galen sommar hittills och chillandet ska fortsätta i nästan en månad till, underbart!

Litet smak prov med bilder från grekland och paradisöarna. Mer kommer senare för nu måste jag baka födelsedagstårta, det är ju en väldigt viktig tjej som fyller 18 år imorgon!



Bara två veckor kvar tills jag och brudarna drar tillbaka till paradiset!


lata greker

fan! fast i aten for alla greker strejkar, skulle igentligen varit pa en paradis island nu men batarna gar inte. Vi ar dock lyckligt lottade och kommer pa en farja som gar kl 12 i natt. Problemet ar bara att inga tag eller bussar gar, alla taxisar ar upptagna eftersom att inte tunnelbanan gar och hela trafiken star still sa vi ska ga till hamnen! paborjar promenaden nu sa att vi ska hinna. 31 grader varmt och stekande sol, perfekt for en 3 timmars promenad genom aten med packning....... HAHA det ar sant har som ar harligt med att luffa.... jaja imorgon kl 6 pa morgonen ska vi vara framme i paradiset! langtar!

Acropolis ar fantasiskt!


lost in freedom

Hehe, har verligen inte varit trogen min blogg de senaste veckorna.... Mitt sommarlov går helt enkelt inte ihop med att sitta framför datorn.... Jag har alldelses för sköna vänner för att hinna... (Shit va bra ja har det asså!) Lite bilder från den störtsköna tågluffen som jag längtar tillbaka till.....



Kommer mer sen!

Saknar Mange som FAAAN!

RSS 2.0