smart bruur

min smarta bruur låter sig så inte luras!

Johan: jag ska bränna mig innan vi åker Grekland så att jag kan bli riktigt brun då.
Jad: Ja det e väl bara att lägga handen på en varm platta så blir du fett brun direkt utan att bli röd först!
Johan: Shit! Funkar verkligen det!?

HAHAHA

Bra på att dansa e han väll i alla fal....


endorfiner

Asså det går ju galet snabbt att att få tillbaka sin kondition, för tre veckor sedan lunkade jag fram svettig, med kramp i lungorna och benen efter bara 5 minuters joggning. Igår joggade jag till ältasjön och tillbaka! Det är ungefär 5 km! Kanske inte låter så otroligt... Men det är underbart att känna styrkan komma tillbaka! Trodde nästan att det var kört för mig när jag stack ut på den första rundan efter skadan, men nu vet jag att jag kan! 

 


ben & jerry's i solen

Det var gratis ben and jerry's i globen idag så innan omprovet drog ja med mig felicia ut i solen, var underbart!


Felicia brukar göra hemma gjord ben & jerry's! Hon bakar kladdkakan och blandar ner den i chokladglass. Personligen föredrar jag vanlig kladdkaka, men smaken e som baken


fuckfuckfuck

Min mobil vägrar att starta.... inte bra alls! Är beroende utav den, inte bara på det sättet att jag får kallsvettningar och börjar skaka om inte dem värmande strålningnen konstant träffar mig kropp, utan stora delar av mitt liv finns i den. För att min vardag ska fungera MÅSTE jag ha den!!!! Min kalender är ju liksom ostartbar just nu vilket gör att ja inte har koll på var som händer. Supersnälla- silver-sanna ska ta med en gammal imorgon som kan rädda mig! 

Kommer i alla fal ihåg vad jag ska göra idag efter skola. Cykla hem till mange, lämna hans cykel där, äta o sen dra in till stan för att gå på bio med Lisa. Allt det här borde jag ju klara utan mobil! Hoppas jag i alla fal!  

faan va gött!

sprang imorse. Älskar kicken! Har saknat den galet mycket, har inte fått idrotta p.g.a. kickboxnings skada.

Ja sprang i alla fal upp för ett berg och stod och såg ut över skarpnäck, nynnandes eye of a tiger (grå tröja en självklarhet!)


härligt telefonsamtal

i lördags var ja med två coola dudes, anton och knuten. Vi flummade på ett berg i kristineberg, najs! min mobil börjar ringa (mange mange <3).

Frida: Tja!
Mange mange <3: Hej älskling
Frida: ojoj du e full lilla du! (för så brukar han inte säga)
mange mange <3: Nä inte särskilt, asså ja o mange har försökt få in dig på festen men det e svårt... kanske om ett tag...
Frida: Shit mårten!! Va faan gör du med manges mobil!!!!
Mange mange <3: Hahah ja hitta honom här på festen! hihi


Så senare på kvällen så dansa ja med mårten och mange! Lyckost ja asså! Agge haffa två tjejer, he was on fire! Men det ledde till en lite smått pinsam tysnad när ena tjejens kompis konfrontera honom. Men agge e så jävla tyyng så han klara sig ur det helskinnad.

//Lycklig nyjoggad tjej


bounce ♥♥♥♥


Har varit lite deppig för att ja inte köpt biljetter till bounce sista föreställning, Johan såg den i fredags o han tyckte den va gaaalet tung så ja blev fett avundssjuk. Men sen har ja så jävla tur så att super söta elinor och erik bjuder med mig efter att eriks bror blivit magsjuk! Riktigt tur för mig!


Ja va helt lyrisk efteråt! Såå underbart!
Förra gången ja såg bounce va ja typ 12, blev lite små förälskad i Fredrik "Benke" Rydman, en av dansarna. I går väckes känslorna till liv igen. Han har riktigt skön utstrålning. Skulle inte banga på honom alltså!


Markus gillare så mycket att han har köpt billjetter till dagens föreställning också, för 350 spänn, trots att han såg dom igår! Alltså va det gaalet bra! Nu ska ja dansa lite...  


söndags mys med lisa, ny tradition?


har precis snackat med lisafisa i telefon o vi har bokat in en mys söndag!
Förra söndagen gjorde vi blåbärspankakor



Får se vad som händer på söndag... en sak e i alla fal säker, det kommer bli najs! lisafisa ♥


jätte svår soduko

Ja klarade en jätte svår soduko idag! Jävligt stolt!

// en smart jävel


Prinsesstårta

Lyckad firning! 
Lyckad tårta!
Nöjd pappa!


Receptet till den mumsiga tårtan:
Hembakad tårtbotten (av farmor så vet inte precis hur det gick till, men det är som en vanlig sockerkaka typ)

Delar tårtbotten i tre delar.

Första lagret: Hallon
Andra lagret: Marsansås
On top: Vispad grädde med smält choklad (rör bara ner chokladen lite försiktigt annars kan det skära sig)
Marsipanöverdrag, köpt på ica, bara att rulla ut och lägga på!

Granering:
Florsocker 
Smält choklad som stelnat 
vackra rosor av marsipan
(blandade vit marsipan med karamell färg, slutade riktigt illa för mitt vita linne, jaa massor av fläckar, men det gick bort tack vara snabb sköljning! Tack gode gud! (kanske hände en liknande olycka bara nån timme innan med brunsås) Jag är inte tillräckligt vuxen för att ha vita kläder!)

 





Vid sången utbröt panik när tårtfyverkeriet blev så pass högt att det nästan nådde det helt nymålade taket! Paanik! Men den erfarna tårtbäraren (jag) sänkte snabbt tårtan och räddade kvällen + farmor och farfars lägenhet.


pappsens födelsedag!

HURRAHURRA!

Idag har min pappa blivit ännu lite mer vuxen! 49 så nästa år blir det gaalen fest! Han vill att vi ska åka till New York, vilket inte skulle vara helt fel!

Jaja, ska baka prinsesstårta till honom idag, bara för att det är hans favorit och bara jag kan göra den riktigt god! Vet inte riktigt vad jag ska skriva för fint på, kanske typ "39" år och sen låtsas att jag trodde att det va så gammal han verkligen va! Eller så skriver jag bara: "Världens bästa pappa" det gör honom glad + att det är sant.

Världens bästa pappa:

Han älskar semlor men har två passioner som är ännu större.

De är:



och



De två är ganska bra ledtrådar till vad han kommer få av mig och Johan i födelsedagspresent, förutom den självklara presenten: snälla barn.....


löv till mange


för ett år sedan

Kollat igenom bilderna från april förra året och massa härliga minnen kom tillbaka till mig!

Före ett år sedan:


var jag och johan busiga, big surprise!



var jag och marieke homies! den här kvällen drog vi på fest med några av killarna i hennes klass. Sjöng abba med Abbas, super härlig kväll!


älskade jag godis och Sysling linnea ♥



hade jag och mårten precis blivit arbands kompisar. Nu har jag tappat mitt, men känslorna lever kvar!

 

var kevin och johan som dom e.........
Johan: "Den här stunden kommer jag tänka på när jag dör"


var jag o mange fett tyynga


va fia en liten fjortis blondin ♥


Diner

Idag har jag varit som låten "Diner". Känslan som jag får av den låten e galet härlig!
Första gånegn ja spela den för pappa ställde han sig på en stol o vika på stjärten, otroligt charmigt!
Ja nu blev ni allt avundssjuka, tänker att ha en rolig pappa som lyckas vara så där lagon pinsam....

dagen kanske blev så lyckad eftersom att hammarby vann ♥



härlig sommarbild jag tog förra året


Med våren kommer också begär

Vi ber om respekt för en av våra nätta dikter,

vi ser detta som en av vårens och kärlekens plikter.

Som unga med hormoner och grejer är det ibland svårt att motstå,

som tur är så är vi fortfarande snygga och har därför lätt att få.

Kroppen har behov av att både ge och ta,

ibland får man dock klara sig ensam och då är leksaker eller en öm hand alltid bra att ha.

Solen skiner mot den blottade huden,

stön och flås är de enda ljuden.

Naken i busken man ligger och väntar,

som räddning kommer plötsligt en främling fram och flämtar.

Styvt och hårt, allting i oss väcks till liv,

smekningar, kyssar, slick och varsamma riv.

Vi utvecklas, lär oss, vi tar nya grepp och tag,

våren har kommit och det har nu också jag.


Vacker vår dikt av Matilda, hon kan rimma!



Fotad igår


kanske inte såå Great balls of Frida

När jag döpte min blogg tänkte jag att great balls of frida skulle passa eftersom att jag är ganska såå cool, har tillräckligt med balls för att oftast säga vad jag tycker, men det har jag inte alltid... Jag brukar ju inte låta människor trampa på mig o så. Men det är något med sättet som jag för mig eller ser ut som gör att främlingar vågar säga till mig direkt när jag gör något fel eller om de bara tror jag gjort nått konstigt.

Jag gick till min fottant förut, en sjukgymnast som inte var varken tant eller fot-specialist men men det blev det hon hete helt enkelt. Hon hade sin mottagning i globen vid slakthusområdet, så ja brukade gå direkt från skolan till henne, och gina över globens tunnelbana. Det brukade gå som en dans men en dag gick allt fruktansvärt fel!

Lektionen drog över och jag bad någon snäll klasskompis att ta hand om mina grejor så att jag kunde skynda mig till fottanten, jag hade två minuter på mig, kunde kanske klara det om jag skynda mig ordentligt. Men efter två minuter e jag självklart inte framme. Lite puckat att springa med trasig fot till fottanten som ska laga den liksom! Jag kommer fram till globens tunnelbana och inser att jag har glömt sl-kortet! Fan! jaja ja plankar lite snabbt, ska ändå bara springa över perrongen och inte åka tåg! En vuxen man skriker till och börjar predika om att han då inte vill betala för min biljett! Jag försöker förklara att jag bara ska gå över, att jag vet att det va dumt men att jag redan är sen. Sliter mig tillslut ur hans grepp och kommer fram några minuter senare för att inse att fottanten är sen...


Jag är person som aldrig kommer undan med saker eftersom att jag är en person som man vågar säga till. Kanske är det bra, men ibland vill man få fuska lite grann! Den här gången gjorde jag ju faktiskt fel! Man ska inte åka tunnelban utan att betala för sig! Men jag har aldrig varit med om att någon annan en jag har blivit tillsagd av en privatperson... Det e bara det jag tycker ä konstigt!

Främlingar brukar också argt säga till mig att plocka upp efter mig när det ligger nått skräp bredvid mig som inte alls jag har tappat eller liknande grejer! ta ut all er ilska på oskyldiga Frida bara!




blåbärs pankakor och vår

vakna med mange ida, han e för härlig den killen! vi drog ut på kronan cykel och bräda ordentligt för första gången iår! Nu känns våren enda in i ryggmärgen! Men för att kunna dra på den härliga vår turen behövde vi skruva i skruvarna till manges longboard, vilket vi klarade av med några grymtningar och tjuvnyp. Tror inte att vi är rätt duo för att göra något stort tekniskt projekt dock... vi e bra på andra grejor liksom!



min älskade cykel som tar mig vart ja vill! har inte riktigt bestämt mig för kön, men antingen så heter den Roger eller Getrud.

Ja o Lisa gjorde i alla fal blåbärs pankakor sen a la Frida och Lisa, mumsmums!


treon ♥

nu e ja typ frisk och myser med sofie. Det är super hemskt men hon kan inte åka till barcelona pga vulkanutbrottet. Hon ska åka i höst istället, men det är ändå fett synd, hon hade ju till och med lagt fram solkrämen!! inte ok!
ikväll ska vi dra till fia och äta "nachipstallrik", super naajs!


treon ♥
vi ska kolla lite på vad vi kan åka på för dagsturer i Grekland i sommar! faan va kul vi kommer ha!


drömmar om marieke

jag brukar aldrig komma ihåg vad jag drömmer. Idag vakna jag med en härlig känsla i magen, visste inte vad det betydde först men nu kom jag på det! Drömmde att jag va hemma hos marieke igen!

Vi badade, festa och gosade... vill fortsätta drömma!

Men dena här underbara drömmen har ju faktiskt ägt rum även i riktiga livet. Den tog bara slut alldeles för fort!
 








aaatchooo, känsliga läsare varnas


Jag är hemma och sjuk. Jag säger till mina vänner att jag längtar efter att bli frisk, att enbart två dagar hemma o sjuk leder till total tristess! Ja det är så illa att jag längtar efter att komma tillbaka till skolan där det händer något. Då svarar många att jag gärna kan få byta med dem eftersom att det är trötta och vill vila från plugg och jobb ett tag. Men när man är sjuk kan man ju inte göra alla de där sköna sakerna man gör en slapp söndag. Man kan kolla på tv ett tag men orkar egentligen inte. Ligga och mysa i sängen är inte i närheten av lika mysigt som när man är frisk, eftersom att näsan är täppt och öm från att så många gånger snytigt sig, halsen är öm och varje gång man försöker svälja känns det som om man sväljer en taggtråd (som i den där halstablett reklamen) kanske ska köpa såna… huvudet värker och kroppen är öm och trött medan den längtar efter att få röra sig lite. En hostattack kommer och jag känner hur underbart skönt det är att vara hemma från skolan….. nja inte riktigt. Vill vara frisk!

 

Men idag är det faktiskt mycket bättre än igår! Känner kraften i kroppen igen! Och det är bara för att jag sovit såå jävla mycket. När jag va liten och sjuk gick jag o la mig, sen kom jag upp ett dygn senare och va super pigg och glad! Så vill jag att mina ungar också ska vara!

 

Nu är jag galet taggad på en härlig helg i sommarvädret, om jag blir frisk vill säga..... men just nu känns det lovande!!!!!!


Россия

Idag dra mårten till ryssland! Konstigt men riktigt coolt resmål!

 jag säger bara Будьте здоровы!

Han har lovat att han ska köpa en riktigt cool sån här:


Lite gamla mysbilder på mårten ♥


wet soft young men

i see wet soft young men
 
we trust velvet to surround them

your picture live with a delicious naked star

smokey rhythm poisons me

their yesterday is translucent

some of you bleed secrets


vackert va?! Jag, sofia och viktor gjorde den på engelskan idag. Vi fick abara använda ord från sida.. Typ som såna där kylskåpsmagneter. Det blev lite krångligt!

 Jag och sofia i mars förra året:




matilda skrev en vår dikt på svenska också! den va helt galet kinki!

Med våren kommer begär...


Jag minns tyvärr inte alla de super snuskiga rimmen! Men avslutningnen va så klockren att jag nog aldrig kommer att glömma den!

Nu har våren kommit!
Och det har jag med!


Stående ovationer från klassen blev det i alla fal, och några rådnade ansikten. Den som höll stonefäjset bäst va matilda!

the dude





Fett taggad på att bara gör en massa saker jag inte borde göra nu! åka hem till mange o chilla ligger inte längst ned på listan... Men jag ska skriva filosofi uppsats! en passande frågeställning kanske skulle kunna vara: Varför begränsar människan sitt liv genom framtidsambitioner?


oh boy



De  här söta bruttan drar till barca på söndag! fett härligt! Lite sugen på att åka med...


Mina och markus tabbar... HAHAHA

markus tabbe nr1.

Vi är ett gäng kompisar hemma hos mig och busar för ungefär tre år sedan. Telefonen ringer:

Jag: Fan va najs att du kommer Markus! Ta med dig chips bara! Vi har inget sött kvar! Paanik!
Markus: Jaja ja kommer!

Ungefär 15 min senare plingar det på dörren... 
Jag studsar ned för trappen och öppnar dörren.   

Jag: Tja broder! Fin slips! Men snögubbe på o allt. HAHA visste inte att vi skulle vara finklädda.
Markus ser med irreterad blick på mig, tänker troligtvis något i stil med: Hon har bra dålig humor hon!

Vi går upp för trappen för att finna alla våra vänner utan slipsar!

Det visar sig att slips och chips låter ganska lika.....
Vi klarade oss utan chips, fick ju en sockersöt markus i alla fal!

Frida tabbe nr 1.

På tätorpsskola i 8:an eller 9:an.

I matsalen: 

Jag: Tja Markus! sex hemma hos ikväll?
Markus: Härligt! 
Jag: Ta med dig pizza! 

Hela matkön har tysnat och står och stirrar på mig och markus med stora, förvånade och förväntansfulla ögon... Jag tycker det är lite konstigt och går och sätter mig.

Förstår ni varför de kollade så?!

Det tog ett tag för mig att fatta i alla fal.

sex 6 sex 6 sex människor älskar att misstolka allt som går att misstolkar




Men med tanke på vilken extrem sexapeal han har är det ju inte konstigt....
älskar den snubben <3 sen 6 års och det ser inte ut att avta!

Nu kommer han och ska ha catwalk lindy stile... undrar vad det betyder!


♥ wb and the bagel ♥

naaz måndag eftermiddag!












Galningen på bilden ovan ska hoppa fallskärm innom månad, mailat om tider idag :D och kollar på en massa fallskärmsfilmer.... hur faan ska hon våga?!!!!!?!?!?!!


sugen på lite frukostfralla!



♥♥♥


chillig söndag

Nu har jag förstått hur man länkar i boggen så här kommer en länk till den enda bloggen som jag läser helt slaviskt. Det är lisafisa, mitt nyförvärv ♥, och sköna camillas blogg!




Här är vi på sportlovet hemma hos mig och förar


"Är du djur och naturintresserad?"

Igår skrev ja ju högskoleprovet. Jag satt i ett rum med bara dyslektiker. Det va riktigt kul att snacka om hur dåliga vi va på att stava och sånt i rasten. Vi kände riktig samhörighet! En minoritet som inte kan skriva eller läsa liksom. coolt att va en del av det! 

En tjej berätta om hur hon att gjort bort sig ordentligt en gång, tack vara dyslexin.

Hon hade precis fått jobb på en reklambyrå och skulle göra en kampanj för frilufskängor. Hon gjorde olika små broschyrer, med fina naturbilder och lite fakta om skorna. Med stor- fet- stil på första sidan av varje broschyr stod det: "Är du djur och naturintresserad?"


Hon menade så klart inte att fråga om personerna som läste broschyren var djur utan om de var djurintresserade.


HAHA, trots att hon tryckt upp jätte många ex fick hon gör om det!


Det är så här livet för oss dyslektiker ser ut… Men vi får extra tid på högskoleprovet 75 min för varje del istället för 55 min, sug på den ni!



cool snubbe med dyslexi!


johnblund

nu ska jag sova 7 timmar innan det är dags att åka till högskoleprovet.....

hoppas john blund kommer snart!

haft en super dag med mange och lisa, vilka godingar alltså! ♥


Högskoleprovet....


ajaj va otaggad jag är! Ska tydligen skriva på stockholms universitet och inte på kärrtorp! Fett synd! Måste åka en timme tidigare + att ja inte får chilla med knuten på rasterna....

Har i alla fal gjort ett prov nu för att testa, fick 1,2. Vet inte riktigt om det är bra eller dåligt. orkade inte ens svara på alla frågor nu, när jag gjorde en kort veriation. HUR ska det då gå imorgon?! men det löser sin nog! den första gången kan ju få vara träning!


Men ska njuta av lovet idag innan tortyren imorgon! Väntar bara på att lisa ska sluta jobba för då börjar det roliga! 

 

Hon sa att hon hade en present till mig! fett spännande!


påskträdet

eftersom att jag skrev så mycket om det underbara påskträdet hos mina farföräldrar tänkte jag att ni också kan få se det!



tyvärr så ser man inte alla fina harar, tuppar, hönor och cyklingar.

Bröd eller bulle?!

Efter att ha ätit upp alla 4 kg godis som vi köpte innan påsk + massa andra onyttigheter har jag bestämt mig för att inte äta något onyttig på två veckor. Jag gillar inte att vara beroende av något (som oftas är sötsaker) därför tar jag ibland en eller två veckor ledigt från sådant, för att typ känna att jag har kontroll och för att känna mig lite fräschare.

Men det är otroligt svårt att hålla de första dagarna... Dag ett har varit jätte svårt!

Prövning nr 1: godis och chips hemma hos mange, men lyckades undervika det!
prövning nr 2: fika hemma hos farmor och farfar med bildvisning från london. när vi kommer in känner jag direkt doften av nybakat och känner hur magen som redan innan suktat efter socket vrider sig i begär... När vi sitter vid det dukade bordet berättar jag att jag ska undervika onyttigheter. Sedan frågar jag farmor, räknas dina croissant som bröd eller bulle? varpå hon snabbs svarar bulle. Hela familjens ögon fixeras på henne, förstod hon inte vilket svar jag letade efter? Farmor inser sitt misstag och börjar iställer bestämt hävda att bullen är ett bröd. Hennes argument för att croissant skulle vara bröd var över tygande och jag kunde med (nästan) gott samvete äta en..

tur att jag har en farmor som kan baka riktigt gott bröd!


London ♥♥♥♥♥


Shit vilka underbara 4 dagar vi har haft! Shopping, god mat, en jätte vacker stad och mange aldeles för mig själv!








en höjdpunkt

Mange och jag sätter oss ned i väntan på att det ska bli våran tur att växla pengar. Mange ler och säger hej till en söt lite 2-3 årig tjej, som krampaktigt håller i en stolpe Hon ler inte tillbaka utan istället ger honom en ett stön till svar.... Hennes ansikte är förvridet och ansträngt, rött, det ser ut som om hon lider.... Jag viskar till mange "Hon bajsar!" Var på vi båda börjar skratta! Sedan ser vi den döda blicken i föräldrarnas ögon.. de vet vad som väntar.
Det blir min tur att växla pengar och jag lämnar mange på bänken, men han står snart bakom mig med liknande ansiktsutryck som den lilla flickan. Men som tur är inte av samma anledning.. Den lilla flickan hade släppt en riktig brakare som fick Magnus att skratta sig fördärvad.  


aprilapril

Jag glömmerr alltid bort denna förödande dag... Men har inte blivit totalt grundlurad, vad jag vet ännu i alla fal. Mange skulle köpa en kamera ida o lurade mig att han fått en super bra för 4000 spänn, ja blev fett gla! Men sen smsa han att den egentligen var hälften så dyr. Säkerligen riktigt bra ändå men en super kamera hade ju inte sutit fel!

Men pappa lyckades riktigt bra på hans förskola ida!
 
Pappa: Ni vet ju att det är första april idag eller hur? Det betyder att man får luras med varandra, så tro inte på vad som helst nu! Nämen, titta! tomten är utan för fönstret!! Varpå alla barn SPRINGER bort till fönstret för att kolla på tomten. HAHA undebart! Men sedan lyckades de lura honom att en sabeltandat-kanin hoppade över gården, han e bra lättlurad min pappa!

För några timmar lyckades universum lura mig och gjorde så att jag trodde att jag vann i en bowlingmatch mot min familj. Det kändes jätte verkligt men jag förstår ju att det måste varit någon typ av skämt!







Marieke kommer!



Nu kommer jag vara på super humör i flera dagar, för jag vet med säkerhet att om 6 veckor så kommer Marieke landa i Sverige gå av sitt plan, hämta sitt bagage och komma ut genom skjutdörrarna..... Jag kommer kasta mig över henne och krama henne såå hårt att hon får ont!

Det som är ännu bättre nyheter än det faktum att hon kommer komma hit är att hon kommer stanna i hela 8 dagar! Underbart!




i sommras åkte jag och hälsa på henne, det var super härligt, vi badade i fontäner, åkte till österike, dansa små grodorna på en restaurang runt ett bort... och så vidare! Saknar henne så otroligt mycket! Saknar hennes mysiga kramar (med marieke tjut) och hennes härliga person, hon har en sådan härlig utstrålning att den känns i hela rummet. Nu när hon är för långt bort för att jag ska känna hennes utstrålning längtar jag efter henne som faan!

nästan 4 kg godis rikare

Efter "10" (egentligen 20) minuters bussfärd till nacka forum igår hittade vi tillslut till ica maxi! Godis hyllorna var fyllda med underbart godis! två tjejer gick och konstant fyllde på lådorna med godis eftersom att de tömdes så fort! Det var värsta hetsen! alla kastade sig fram för att få tag i sina favoriter. Svårighetsgraden ökade drastigt när en smidig dam valde att gå igenom krigszonen med sin stora vagn! Men vi klarade oss ut levande!

 

Lisa med nästan 1 kg, Mange och jag med nästan 3 kg sammanlagt. Vi gick ut genom dörrarna nästan 100 kr fattigare med nästan 4 kg godis. Om ni undrar var ren lycka är ser ni det här:

 

 

 

På vägen hem hamnade vi i rusningstrafik och vi hade den sötaste busschauffören någonsin! När dörrarna inte kunde stängas pga av hur proppad bussen var sa han: Ja, vi kan vänta här till midsommar! Med en härlig brytning. När vi kom fram till Slussen önskade han alla en trevlig kväll och välkomnade oss åter. Vi behöver fler som han, glada människor som sprider lycka!


Påsklov!



Nu är det bara en lektion kvar till lov! Ska hem och påskpyssla lite med mamma, påskträdet ska kläs och alla kyklingarna ska fram!
I övermorgon ska jag åka hem till farmor och farfar, där det ståtligaste påskträdet av alla kommer att vänta! I år hittade de en nerhuggen björk, farfar började karva med kniven för att få tag i de finaste kvistarna, villket resulterade i att han föll precis som björken tidigare fallit. Som tur var skadades han inte så allvarlig och de lyckades ta sig hem med inte bara några kvistar utan ett halvt träd. Farmor och farfar är kända för deras ståtliga påskträd men årets upplaga slår alla de andra redan innan det blivit klätt. Längtar efter godiset, det ståtliga påskbordet och det otroligt vackra påskträdet (och nej, vi kan inte kalla det påskris pga storleken).

RSS 2.0