i'm löööving it




Faan va ja kommer sakna den här snubben ♥ Han e bääst!


skansen

Idag hade jag planerat en mysig da på skansen med mina söta vänner. Föreställde mig en mysig picknick och söta djurbäbisar, men nejnej! Vi tar betalt 120kr för att släppa in alla som är över 15 år! Ja har ju typ inga pengar alls! Så något med det blir det ju inte! Men vi kan ju ha picknick nån annanstans kanske..... Nu ska ja njuta av min sista hel dag med mange på ett bra ta. Cape diem!
 


som att vakna ur koma

De senaste dagarna har mitt liv kretsat kring att jobba och vara sjuk. Jag har inte snackat med vännerna, packat eller orkat vara taggad inför tågluffen. Nu när ja börjar bli frisk kom allt som en ganska bekväm slap i ansiktet! Faan va naz! 16:21 på torsdag är vi påväg! Berlin, Paris, Amsterdan och Köpenhamn här kommer vi! Nu har jag valt ut vilka tröjor/linnen/klänningar ja ska ha med. Blev en riktigt hård gallring, vill ju ha med typ allt! (shit va tjejigt)

 Juste, direkt när ja publicerade mitt utrop till Lisa så ringde hon. Världen är bra konstig ibland!

 


liiiiiisa!!!!!!!!!!!!!

Fan va dåliga ja och Lisa är på att få tag i varandra! Ena dagen ringer Lisa konstant till min mobil som vägrar låta samtalen komma fram. Nästa har hon sin mobil liggande på fel våning i huset eller i jackan så att hon inte hör mina desperata signaler. HAHA ibland känns det som om jag aldrig kommer lyckas få tag på henne. Idag har jag skickat sms och ringt varje rast på jobbet och tre gånger sen ja kom hem, gissa vem som inte svarat! Jaja vi kanske råkar springa på varandra någon gång i framtiden.... Men vi måste springa på varandra snart för jag drar ju på tågluff i övermorgon Yeeeaaah! Så Lisa, när du läser det här får du höra av dig! Jag vill träffa dig innan jag åker!  ♥


matilda


Blev kanske inte jätte snyggt... Men vi hade kul när vi gjorde det och det är tanken som räknas, så det så!


picknick

Sufias bilder från picknicken, ja älskar hennes kamera och sprang runt och panga som en galning! Vill också ha en system!






Inte alls pinsamt! måste sett jävligt roligt ut i alla fal!


pain

ni vet den där reklamen till några halstabletter när en kille sväljer taggtråd, det e så det känns för mig nu.... faan! Har haft sjukt ont hela dagen o gick precis in i väggen när ja verkligen inte orka stänga ute det onda längre. Nu fungerar det inte ens med tre tallrikar glass! Mange har lyckats distrahera mig med sin sköna humor och gos. HATAR att ha ont i halsen! ska försöka somna så ja inte behöver känna det längre!

visst ser det ganska juvligt ut?!


schools out for sommer

Ida får ja sommarlov och livet borde leka! Istället vaknar jag till ett smattrande regn och en lika blöt näsa (förskylld). Men jag kommer vara barbent i en super söt blommig sommarklänning från urbanoutfits (om ja inte faller för nån annan av mina klänningar...) Vi hade en supermysig avslutningsdag med klassen igår, började med tipsrunda som lärarna på ett väldigt snyggt sätt förvandlade till tävlingar. Jag och Sofia i min klass skulle bevisa att vi var mer kramiga än fyra andra par med tjejer. Först va ja väldigt nöjd med indelningen:
1. Jag ÄLSKAR att kramas!
2. Jag ÄLSKAR att krama Sofia
3. Sofia och jag är riktiga vinnarskallar, när vi har bestämt oss är det inge snack! (Låt inte Sofias söta yttre lura er hon förvandlas ibland till ett skrikande, farligt! tävlings- monster...)
Men snart grusades alla mina förhoppningar då jag insåg att ballonger var inblandade.... Jag kommer säkerligen ångra att jag delar med mig av det här, men jag är helt galet rädd för ballonger. Min farmor tog med mig ut på balkongen min första nyårsafton, jag skrek i timmar efteråt och har sedan den natten hatat allt som låter högt. Jag vågade inte gå på Cirkus p.g.a. trummorna, jag har sprungit gråtande från så många kalas tack vare alla jävliga ungar som älskar att smälla ballonger och missat många, många nyårsfyrverkerier. Men börjar nu behandla min fobi och har kommit ganska långt, vilket jag verkligen bevisade under tävlingen.

Vår uppgift var att krama sönder en ballong innan något av de andra paren gjorde det. Vi var taggade och säkra på att vi skulle vinna. Vi började med att krama varandra så där riktigt obehagligt hårt... men det fungerade inte. Vinnarskalle som ja är byter jag snabbt taktik utan att reflektera över hur det ser ut, hela sam står ju faktiskt och kollar. NER PÅ MARKEN SOFIA!!! Hon kastar sig ner varpå jag kastar mig över henne och börjar röra mig upp och ned i ojämn takt. (Har senare sätt på en inspelning att jag sprattlar med benen på ett otroligt attraktivt sätt när jag våldtar en ballong + söt flicka. Men har ju inte jätte mycket erfarenhet när det gäller just våldtäkt.) Lärarna hade verkligen fått tag i super- ballonger, inte ens min massiva kroppsvikt lyckades spränga ballongen. Men jag och Sofia tilldelades ändå vinsten då vi hade visat på kämparglöd och bjudit på ganska många skratt. Stolta lämnar jag och Sofia rampljuset. Vi vann ännu en gång och det kändes bra!!!!

Sedan blev det picknick men den berättar ja om senare……

Älskar min klass!


heta bruds


 Myran, Matilda och jag ♥ första gången vi är tillsammans alla tre på två månader! Myran har fucking körtelfeber! hatar det! Men hon tycker att hon börjar bli bättre! så vi får nog tillbaka henne efter sommaren! en så cool brutta som henne borde inte få vara sjuk mer än max två dagar i sträck! Så akta er för "kysssjukan" you can get in real trouble!  


studenten

Helt gaalen dag! Massa ölsprut och skrik! Fett stolt över Fia som lyckats så jävla bra! här kommer ett smakprov på mina bilder från dagen!




Tre snygga dudes på utspringet, nästa år e det våran tur!


Helt plötslig såg ja mårten hoppa av ett flak (medan ja vänta på att Fia och gänget skulle komma fram). Hans coola ögonbryn va helt kletiga av öl men han va lycklig ändå! ♥

Lycklig Jessica
En del av de sköna gänget som ja kommer sakna nästa år ♥


Sen studsade de glatt hem till sina mottagningar! Bilder från Fias kommer kanske senare... om ni har tur! Hon fick en as snygg dator och den bästa presenten var från mig såklart! ett armband med "Frukostfralla" ingraverat! Det va den här tjejen som gjorde smycket! (personlig present tips) 


groovy baby

Glömde min kamera hemma i stressen men som tur e fixade my några groovy bilder! 


marsmallows och solnedgång


 

Och ja, MYGGORNA VA FÖRJÄVLIGA!!!!


work, work and hippie party... work

hets lördag jag hade alltså!

08.00- vakna hos mange
08.??- sitter och äter frukost i solen och fascineras över hur mycket jag hinner sitta där o njuta
08:50- inser att klockan stannat o kommer precis i tid till jobbet....
15:00- åker från jobbet för att börja barnvakta
15:38- hämtar ungarna hos en granne som vaktat dem tills ja kom
00:03- pappan till ungarna kommer hem
00:35- framme hos berry, redo för hippie fest. Fick skjuts av mamma o pappa för ovanlighetensskull och mamma kliver ur bilen för att se widon komma springande utan tröja till hög dunka musik... HAHA hon såg lite orolig ut, men satte sig i bilen.
00:37- gör entré, två halvnakna pojkar (widon och Linus) bär in mig i kungastol in på dansgolvet. Gaalet bra drag!!! Ja blev riktigt stolt över alla mina vänner när ja insåg att typ alla va grymt bra utklädda! My o ja har bestämt att vi passar bättre som hippies, skönare känsla att lulla runt i lös sittande grovy- kläder! Ja ska lätt köra ännu mer bohemiskt i sommar!
01:43 (tyyp)- Dansar vilt med Lisa o camilla, When you where young! älskar er babes!
02:14- dansar fortfarande!! Knuten, Mange, Agge o alla andra söta pojkar studsar fram o gör om alla låttexter så att de handlar om berry! 
03:någonting- ja, mange o widon rullar hemåt....
07:55- PIIIPIIIP, fuck dags att gå upp. back to work. 



my precious



What the world needs now.....

.................
Person A: men det är ju bra att du vet nu, då har du ju hela sommaren på dig att komma över henne!
Person B: KOMMA ÖVER HENNE?!?! Jag har ju inte ens kommit IN I HENNE ÄNNU!
......................

Well said!


reminisce

Nu har hon åkt hem men det har varit supernaz att hon varit här! Lite bilder från Mariekes år i Sveirge;


sov gött dudes

imorgon ska ja gå upp jätte tidigt för att följa marieke till arlanda-tåget... inte jätte tagg. Men det har varit underbart att ha henne här!

nu ska ja somna sött och drömma om att resa över hela världen innan lunch för att hämta en rosa rostig cykel (el hur va det?)

Gammal blid på mig och min super söta bror som ska på nattcykling om 2 timmar!


two-way traffic

hatar när saker och ting krockar! På lördag ska jag va barnvagt o självklart så är det en super cool 18-års-hippie-tema fest hos underbara Berry då!!!! Illa ja hoppas i alla fal att pappan till barnen kommer hem tidigt så att jag kan cykla i rasande fart till alla sköna festmännisor!

Förra gången ja va hippie! Isabel är 80-tals cooling (slutet på 9:an)


Manges outfit e gaalet cool! Han passar verkligen som lodare...


RSS 2.0