ett rött paraply

Jag är ju som sagt jätte taggad inför London, INGET kan slå ner min glädje. Jocke var dock nära på att lyckas... Vi sitter på svensk lektionen och jocke börjar än engång berätta om hans resa till mami under lovet som han följer upp en vecka till på kryssning i caribien. Shit va härligt! Kevin skakar avundsjukt på huvudet: Jag vill också åka utomlands någon stans, till värmen! Varpå jag inser att det troligtvis kommer vara minst lika läskigt väder i London som det var utan för fönsteret just då om inte lite mer dimmigt... Men jag hoppas på ett varmt-vårigt london!

Men regn kan ju funka det med....


att göra lista:
Köp ett rött paraply!


Hittat pengar!

Yeees! trodde att jag typ inte hade några pengar alls att shoppa för i London... Men sen kom jag på att jag redan har betlat för tunnelbana, tåg till och från gatwick och madame tussauds vilket leder till att jag får typ dubbelt så mycket shopping pengar! ibland är min klantighet med mig! + att lönen för barnvagtsjobb också går direkt i shopping kassan! Trodde att jag skulle äta endast donken och köpa ett par strumpor på primark. Men nu har jag nog råd att köpa tre par!





Pundet står super lågt emot kronan nu också! timing!

Goodis ♥

Idag ska jag Mange och Lisa åka till ica maxi och köpa super billigt godis! 29 kr kg!! Igår kom Johan hem med 1,5 kg och var jätte lycklig :D



Så det är så Mange, Lisa och jag väljer att spendera våran onsdags eftermiddag! Kommer bli ledgen- (wait for it)- dary!


Midsommar ♥



NEEEJ!
Har precis insett att jag inte kommer fira midsommar i Sverige! Ja vet att det inte låter som ett så förödande problem men för mig innebär det en otrolig förändring. I hela mitt liv har jag firat svensk, riktig, midsommar.
Allt började i på mjölkö, med den underbara familjen Wallstén! Dom hade en super härlig stuga i skärrgården, med stor brygga där alla åt sillunch. Gunilla och mamma gjorde jätte vackra kransar. Sedan gick jag och carin till midsommarstången innan alla andra och hjälpte till att klä den!

på kvällen grillade vi och dansade. Sen gick vi ned till bryggan där det va dans! Fan va perfekta dom där midsommrana va! Men sen sållde dom mjölkö-stugan... och flyttade till fållan. Men vi firar fortfarande midsommar tillsammans! Förra året var vi hos Gunilla och Mats, ett jätte häligt landställe utanför Göteborg




sentimental


Idag är scoutmöte, vi ska planera tågluffen. (O ja, jag vet. Man tror verkligen inte att en cool, sexig, inne tjej som jag ska vara scout. Men vi är verkligen ett jätte härligt gäng som träffas en gång i veckan, busar och planerar coola grejer som t.ex. en tågluff i Europa i sommar. SNAP!) Sen ska jag se om min wb är sugen på lite how I your mother.... super mys! 

Nu blev jag alldeles sentimental! Här kommer lite bilder från ett ”töntigt” scoutläger för några somrar sen.



 

  
 


t-shirt tryck



Tänkte kanske göra mig en alldeles egen Fia tröja!

Det är jätte enkelt! Man kan köpa ark på panduro och sen så är det bara att skriva ut vad man vill ha och stryka!

Har bara gjort ett tryck hittils: mangelisius födelsedagspresent förra året:


och nej det är inte snus! utan kladdkaka.


Sommartid?

Shit va är klockan egentligen! Hade glömmt att det var dags att ställa om klockan till sommartid imorse vilket resultera i att jag ganska stolt gick upp klockan halv 11 efter en sen natt, men egentligen hade sovit till halv 12 (alltså sovit bort halva dagen...). Men när jag kom hem så påminnde min bror mig så snällt, varpå jag snabbt rättade min mobilklocka. Man tar fram utemöblerna, alltså ställer man också fram klockan! Men nu visar min dator att klockan skulle vara 20 över 6 när min mobil (som är framställd) visar 20 över 5 och klockorna i huset visar 20 över 4... Väldigt förvirrande!

Det finns ju olika sätt att hantera denna förvirrande omställning. Min mamma gör nog på det värsta sättet av alla!

Hon börjar varje mening i två veckors tid med: Nu är klockan egentligen.....
Det här resulterar i att hon inte kan somna alls på nätterna men fortfarande måste gå upp tidigt, vilket inte blir en jätte bra kombination! Jag tror det bästa sättet är att bestämma sig med engång att oj nu försvann en timme... Jaja det e väll bara att acceptera!


Riverside madefucker!

Igår va vi ett gäng hemma hos mange, det va fett najs! Vi åt kladdkaka och såg Berry spöaskiten ur Schubbe och Birk i öldrickande! Stolt över dig Berry, du e så manlig!! ♥ Lisa, Camilla och jag stod för östrogenet (super härliga tjejor), med lite hjälp av August.... När flickorna åkte hem började testoteronet pumpa! Att skrik-sjunga djurgårdenlåtar o hoppa runt med armarna i luften är väll det roligaste som finns! (Jag och Olin sjöng inte med!, vi är trogna hammarbyare!) Sedan gick det över till att sjunga med otrolig känsla till "Älskade ängel", Marley och "Wonder wall".

Kvällenslåt: Riverside
http://www.youtube.com/watch?v=V775PPuBc7Y

Galet härlig stäming i alla fal!



Var ligger Afrika?

Det här är ett mail som skickas runt bland lärarna på Kunskapsgymnasiet Globen.

Elev A: Var ligger Afrika
Elev B: Där!
Elev A: Det där är Indien.

På Sp2ds första geografi lektion läsar Charlotta (läraren) upp mailet och skrattar högt! "Nu hoppas jag att ingen av er har såå lite koll! Men HAHA va kul!"

En person i klassrummet ler busigt... kan det ha varit elev B? Detta är ett mysterium som inte jag har rätt att avslöja... men jag kanske kan ge er ett tips:


 



Ni kan med hjälp av bilden finna Elev A i ett gammalt inlägg... Elev A är smart och härlig, men inte så bra på Geografi.

Laxåvägen vs Abby Road



VS


Jag tycker facktiskt att laxåvägen vinner, men jag är ju partisk efter som att jag är fotograf, den som redigerat och eftersom att jag älskar de tre som hoppar så otroligt mycket.
Sofie, Mårten och Fia, ni är kanske inte lika musikaliska som killarna i Beatels men ni e i alla fal jävligt duktiga på att hoppa! ♥


London here we come!!!!!



Jag är så jävla ivrig inför min och manges resa till London att det blir lite töntigt. Tror att det beror på att jag åkte utomlands första gången när jag va 9år och hade längtat efter det såå länge. Varje gång ja sitter på ett plan nu blir jag lika exalterad som den där första gången för nästan 9 år sedan.
När jag gick i 4:an och alla skulle hålla ett föredrag om en av deras utlandsresor var inte min tacksamhet till mina föräldrar särskilt stor, istället var jag krossad, eftersom att alla i klassen hade åkt utomlands utom jag!!!! Men idag måste jag erkänna att det faktum att jag har längtat mycket har lett till att jag uppskattar varje resa så mycket mer än vad jag troligtvis gjort annars... Så tack mamma och pappa för alla Sverige semestrar! som också har varit alldeles underbara!

Skåne i sommras t.ex.






Man kan finna paradiset i Sverige också!


Färgsprakande Matilda

Matilda Pulls är en jävligt cool brutta. Hon dansar sig fram i livet och njuter!

Hennes naglar är olika konstverk varje dag!

Har tänk fota dem varje dag i någon vecka för att se hur många olika fascinerande kombinationer hon kan skapa.

Idag tyckte hon att hennes naglar var lite tråkiga... "bara" en skrikig gul färg. Men då är det självklart att det här kortet tas!






→ när Matilda har "tråkiga" naglar är de i alla fal självlysande!  Alltså mycket roligare än alla andras. Och det är så hon är. När Matilda har en dålig dag är hon fortfarande mer färgsprakande än många andra! ♥

Våffeldagen!

Grattis en engång Felicia! Här kommer en bild som beskriver hur jag känner mig efter alla våfflor du tvingade i mig! och en stor födelsedags puss!

                                                     

Sen kom det fler Våffel-älskare:


Hanna: Såg dig igår.
Jag: Var? Varför sa du inte hej biatch!
Hanna: Du var typ faaar away. (extem fjortis röst)
Haha det växer fram en liten fjortis Hanna.... bara 13 år och det går redan utför.....



Som ni ser har Johan liite mer skills en Hanna när det gäller att äta Våfflor! En gång åt han 32 st!! Och då slutade han enbart eftersom att smeten var slut..... Han är sjuk! Men ganska söt!

Idag blir det dock inte så många våfflor... smeten räcker inte men annars skulle han säkerligen slå sitt rekård!

Lisafisa

Har precis skaffat mig en ny underbar kompis. Jag kan inte säga att det var kärlek vid första ögon kastet, eftersom att det tog typ ett halvår efter att vi träffats första gången innan vi förstod att vi var skapta för att underhålla varandra. Men typ efter femte ögonkastet i alla fal.

Hon är bara så jävla snäll och vet verkligen vad som krävs för att få mig att le. Många vuxna och kloka har sagt mig att det är under gymnasietiden man träffar vännerna som följer en hela livet, jag hoppas verkligen att det är så, för då har jag gjort ett riktigt kap!

        


Ikväll ska hon i alla fal komma hit och sova över. Planerar att baka en kaka och prata massa tjej snack! När jag sovöver hos henne förra gången fick jag lära henne hur man låg sked (en väldigt mysig upplevelse) så ser fram emot att utveckla hennes ”ligga-sked-skills” (trots att de redan är väldigt bra!). ♥♥♥


Alla blir vuxna

Idag är en sådan där underbar dag, när man vet att allt kommer att gå bra. Jag vet inte vad det beror på. Men ibland är allt bara med mig och inget kan förstöra my flooow. Alla människor är såå underbara. Super söta Felicia fyller år imorgon, ska baka nått gott till henne, men schh, det är en hemlighet! Hon får absolut inte veta något, det är därför jag skriver det här.......

Har jätte svårt att hänga med i allt som händer nu, kan inte förstå att alla blir 18 år hela tiden! Det är helt sjuk!

Förstå att lilla-grimas-isabel bor i en egen lägenhet!
Det är helt ologiskt att Sophia tar studenten om bara 83 dagar! Då är man faan vuxen!
Har svårt att greppa att Lisa ska köra upp om bara några dagar! Ojoj va hon kommer få skjutsa mig....
Kan inte tänka mig att Felicia blir myndig om bara några dagar!
Det är omöljigt att Mange kommer vara kvalisifierad att rösta nästa val, men jo det är han! Trots hans mansgris åsikter!
Magnus: Asså dom där feministerna är ju dumma, "vi kämpar emot kvinnomisshandel", men all misshandel är väll dålig! Eller är det dåligare när kvinnor blir slagna? Vaför ska kvinnor såå speciella?
Jag: Du har förstått det hela fel! Arbetet emot misshandel kan bli mer effektivt om vissa organisationer fokuserar på en speciell typ av misshandel!
Mange: ...... nej du är för smart och har så bra åsikter!, kan inte komma med något mot argument....

(Shit! Det är ju jätte smart att skriva ner discutioner själv efteråt, då kan man ju skriva om den andra personens argument så att dom låter helt puckade! Och slipa de egna argumenten. Men måste erkänna att mange kanske sa detta enbart för att han tycker det är kul att argumentera med mig. Speciellt när han går emot det jag står för mest, eftersom att det leder till att jag blir irreterad. Men nu är det faktiskt så att han ibland, väldtigt sällan, vinner över mig i debatter! Jag vet det är svårt att tro! Men jag skyller på att han vet precis hur han ska få mig att rodna, fjärliarna i magen att go grazy och mitt leende att bli så stort att det gör ont genom att bara kolla på mig. Blir lite svårt för mig att argumentera då!) Vet inte om den här bilden kanske kan förklara det.

                         

HAHA ja nu är det ju ingen tvekan om ni förstår! känner ni pirret?
Han e i alla fal helt jävla underbar!


jaja det jag försöker säga är i alla fal att jag vill ha alla de positiva delarna som kommer med att bli 18 men är samtidigt är jag rädd för att saker börjar förändras. Finns det något sätt som man kan få alla härliga fördelar men slipper ansvaret? Asså det är inte en retorisk fråga! Jag vill verkligen ha svar!

♥ Fia, min frukostfralla ♥




Idag kom Fia gående i korridoren, hennes super heta rumpaa. Hennes smeknamn ”miss as” är inte ens hennes stjärt värdig, såå het är den! Jag sprang fram och snurrade henne i luften och så stängde hennes socker-söta-ponny-skratt ut allt annat. Hon är en person som är proffs på att få mig att skratta. Hennes glädje smittar som klamydia i Sp2d (min klass).
                                                 

  
Dom här fem korten togs en dag som var full av adrelin pumpande aktion. en trevlig 18 års fest, vi firade min kompis Denise, slutade i att Fia drog av sig sina svarta pumps för att vi skulle kunna fly från de läskiga killarna i skogen. Men det berättar jag om en annan gång!

Historien om hur Fia blev min frukostfralla är faktiskt ganska underhållande! Vi satt båda och kollade på Ugly Betty. Bettys chef Daniel berättar att han tror att Betty är kär i honom var på hon med läskigt klänning röst säger nått i stil med: ”Jag vill vara din frukostfralla som du äter på morgonen så att jag kan fastna mellan dina tänder och följa med dig under hela din dag”. Någon av oss, jag eller Fia, smsar snabbt sov gott min frukostfralla var på smeknamnet har fastnat. Det är alltså så mycket vi tycker om varandra, eller i alla fal så mycket som jag tycker om henne. Detta kan både ses som gulligt och lite obehagligt. Men en sak är säker, den tjejen kommer jag inte släppa i första taget!

     

 


Great balls of Frida

När jag satt och funderade på ett bloggnamn kom först inte alls fram till något. Min välldigt stödjande lille bror kastade förslag i min väg. t.ex. Fan va ont det gör att få en cykel i ryggen och frida-pida-lingon-slida (vilket han brukade kalla mig när han var så liten att han inte förstod vad slida betydde). Och jag övervägde faktiskt det andra förslaget, bara för att det är det enda riktiga smeknamn jag haft och för att jag är van vid det. Trots att 7-åriga Frida hade välldigt svårt att hantera när hennes bror på tunnelbanan (bland massa människor) skrek smeknamnet upprepande gånger. Och ja, jag vet att fridapidalingonslida skulle vara ett otroligt udda och ganska konstigt bloggnamn. Men jag tänkte att den ganska söta och lite störda förklaringen skulle göra det hela lite bättre. 

Som tur var har jag ärliga vänner. Vi satt och pluggade i skolan när jag försktigt lade fram förslaget på namnet till bloggen.

Bille: NEJ! skojjar du?! Det är det fulaste bloggnamnet någonsin!
Felicia: HAHA! alla skulle tro att du var nån mens tjej, som bara bloggar om din lingon-slida!

HAHA kan inte förstå att jag aldrig tidigare tänkt på att lingon-slida kan misstolkas på det sättet. Men tack, felicia och Bille! vad skulle jag göra utan er?

Har på senare eftertanke även kommit fram till att slida i bloggnamnet kanske kan leda till att inte bara mens-tokar läser min blogg utan också läskiga gubbar.... Hoppas att detta namn passar en aning bättre!... Trots att även great balls har en liten pervers kling.... What to do? Jag är väll helt enkelt lite pervers!



      

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0