little lion man

Diggar Little Lion Man med Mumford & Sons, gött!

Ja har funderat ganska mycket på vad ja ska göra efter gymnaiset...
Plugga vidare direkt? (inte en chans!, måste få vila!)
Ska ja dra med mange till Australien o jobba (surfa)?
Resa runt med Lisa i världen och chilla galet?
Jobba som reseledare i paradiset?
Aupair?
Övertala fia att vänta ett år på mig innan hon börjar plugga?
Eller mitt senaste påhitt. Arbeta på båt och resa över Atlanten. Man tjänar bra och får se helt otroliga platser!

don't know! Men en sak är säker, det är dags att börja fylla spargrisen så att jag har råd att upptäcka!

great balls of frida, enligt mange


Det är så här som min pojkvän ser mig..... galen tjej med stora balls (boobs), lite större än de verkliga... Märk att han fått med min leverfläck i ögonbrynet, mina sex fingrar och mina galna ögon! Riktigt begåvad är han! Precis som att se mig själv i spegeln!
Du e bäst mangelisius ♥


The joker

Ska dra o käka pizza me två av mina favvisar nu! Båda har Zack Efron frilla, gillar brädor och mig.... Vilka kan det va asså?!


lite mer körsbärsträd, bara för att ja tog gaalet mycket bilder!


18 år hon'

Här kommer bilderna från matildas härliga 18års grillning! Både mina och Mattias bilder så jag kan inte ta åt mig äran för alla. Se alla mattias bilder här!
Det härliga födelsedagsbarnet:



Marlin ♥







Jävligt mycket bilder från en jävligt härlig kväll!


lycka!

Ska somna brevid mangelisius nu efter en galen dag med Marieke! Nu träffar hon sina gamla klasskompisar, måste ju dela med mig av henne...  

'


party like a rockstar!

Första dagen med Marieke har varit underbar! Här får ni en liten glint in i hur färgglad världen är när marieke är närvarande ♥



älskar dig! och du får aldrig åka hem igen!!!!!!


beach 10

saker som jag ser fram emot med sommaren:

Sol och värme!
Leka arga leken med Johan sittandes på en båt påväg till någon paradis ö i Grekland!
Glass!
Snygg bränna utan att bli jätte bränd först (in my dreams)
Chilla på en varm strand i Grekland med S & S. Ni e så, yeahyeahwaowao!♥
Dricka skumpa i Haga parken med familj och vänner på min födelsedag!
Fylla 18!
Fylla 90 år (med min farmor, 18+72=90! Vi hittar alltid saker att fira!)
Spela kort, med ett av de skönaste gängen som existerar, på tåg mellan en massa coola städer i Europa!
Åka gummibåt på manges land!
Tälta i trädgården med mange!


Saker som jag inte ser fram emot med sommaren:

MYGGOR! Det finns inget levande väsen som jag hatar så mycket som jag hatar myggor! De är onda. Det är väll ok att de suger blod, det gör ju fästingar också, det som är så hemskt med dem är att de sprutar in ett förbannat gift! Mina stora svullnader och såriga men är deras fel! När jag förbannar myggen och yttrar mitt hat får jag ofta kommentaren: Men utan myggor skulle det inte finnas några fåglar! Skit i fåglarna säger ja! 

Att jag inte kommer träffa Mange på typ en månad!
att den kommer ta slut....
Att jag kommer sakna mina söta klasskompisar♥
Att jag inte lyckats klämma in en vecka i Tyskland med Marieke, men den kan ja spara till hösten eller en eventuell resa till alperna med henne!
Att jag inte hinner med både Sofies och Manges födelsedag! Fan att två mammor valde att klämma ut två av mina favoriter på samma dag!


jobbjobb

Mange är astagg på att dra till tunisien i höst! Vi har hittat ett billigt men bra hotel! Skulle vara sååå jävla härligt! Problemet är bara det att jag inte har några pengar efter sommaren! Hatar när pengar förstör härliga planer! Men nu gör ja i alla fal nått åt det! Barnvakts arbetet ger inte tillräkligt med pengar så nu söker jag en massa jobb. SF och konsum har fått jävligt många cvn av mig nu! Hoppas de nappar! Så kanske ja kan ligga på en sån här strand i september med pöddingen brevid mig! Fatta Afrika!


sköna människor



I vintras va vi i Sofies lokal och chillade, spelade lite biljard och busa runt. Efter ett tag inser vi att mange och fia är borta. Jag går runt hörnet och finner de båda leka med skurhinkar och moppar. Underbart när människor man tycker om tycker om varandra!
Ni är sköna som faan ♥


to night's the night

Marieke landar på arlande 23.40 i natt. Jag och hennes söta systrar ska stå där och vänta! Sen ska vi hem till Mariekes värdfamilj och sova över där! Myys! sen har ja nog marieke för mig själv på dagen när alla andra e på jobbet och i skolan! Underbart med ledig dag just nu!!!!!! Ja trodde hon skulle komma först imorgon natt men tydligen så är det inte så! Underbar överraskning!

Det pirrar i hela kroppen! Nu händer det verkligen! Hon kommer!


tyska np

Nu jävlar gäller det!!!!!!
Men ja känner mig så här flum i huvudet....


the good life





ba ba ba

TYSKA pluggar så fingrarna glöder! Ska fortsätta kämpa för ikväll kommer min belöning i form av en super sexy Rockyälskare. Jag ska alltså gosa med Lisafisa när regnet öser ner och åskan mullrar. Känner mig lyckligt lottad! ♥

marieke feber

I en park i Sturtgart, tyskland med marieke! ♥



Igår hade Sofie resefeber, ida har ja Mariekefeber! Fyra dagar!


mördrömmar

Drömmde att jag stod på arlanda och väntade på att marieke skulle komma ut genom dörrarna. Efter ett tag av väntan så kom det fram en man till mig och frågade varför jag stod där. För att Marieke äntligen kommer!, svarade jag! Nej, hon kommer inte komma. Askmolnet hindrar alla plan från att lyfta.

NEEEEEEEEEJ!!

Som tur var vaknade jag upp aldeles kallsvettig brevid söta Fia och insåg att det bara var en hemsk mardröm!

Eller.....
 


wb♥

I skärgården förra våren


packningsfest


Ida har ja o fia hjälpt sofie att packa inför Barcelona resan, hon åker om 7 och en halv timme! alltså inte sovmorgon för henne imorgon. Hon har provat nästan alla outfiths och hon kommer att vara galet het! Hon har lånat lite kläder av mig till resan vilket betyder att jag får ta det som hon inte tar med sig! Najs!


grillad

Matilda har så trevliga kompisar! Vi dansa, grillade, hoppade studsmatta, bada tunna och smällde myggor. Glömmde min kamera där så ja får inte bilderna fören på måndag! Tråk! Har varit mer fotosugen än någonsin ida när ja inte har någon kamera! Ser motiv överallt som förblir ofångade! Synd!

Matilda har en jätte härlig kompis som heter Erik, han e väldigt extrem så antingen så älskar man honom eller så orkar man inte med honom. Jag älskade honom! Vi gjorde i alla fal något jävligt kul igår! Vi lyckades smälla myggor när vi gjorde high five, fett coolt!

Det var inte bara marsmallows som grillades igår, ja också. Jag o mange drog till sikla och låg på en brygga och pressade. Vi badade faktiskt hela tre gånger också! Jag försöker konstant finna positiva orsaker till mitt DÅLIGA pigment! Men det går inte så bra....

Jag: Ja e grillad på ryggen.
Knuten: Ja blir aldrig bränd, mohahaha
Jag: men då kan man aldrig rita coola smilisar på din röda hud heller! tråkigt för dig!
Knuten: Ja kan rita på andra så ja klara mig!
Jag: inte samma sak........

 


Grattis på födelsedagen Matulda! ♥


Idag fyller Matilda 18 år! Hon är ett riktigt härlig födelsedagsfirare som förstår att detta är dagen där allts ska kretsa runt henne och ingen annan! Imorgon blir det födelsedagsfest och jag har paxat en plats i tunnan. 

Förra gången vi hade en liten klassfest hos Matilda


Imorgon blir det dock många fler än klassen! Ska bli kul att träffa Matildas alla andra kompisar!

GALET TAGG!! 

Grattis hon´!!!! Du e yber skön! 
(Bilder på födelsedagsbarnet från denna underbara dag kommer sen)
 


In the mood

Nu riktigt känner jag sommaren! Har precis skickat in den sista företagsekonomi uppgiften innan sommaren! Underbar känsla! Nu är det bara att ta tag i all annan skit som klumpat ihop sig nästa vecka. Jag har verkligen svårt att plugga när vädret är så här underbart.

Idag är jag i alla fal barbent och lycklig! Ska åka o bada med mange sen. Så! Nu har jag skrivit det, vilket betyder att jag typ MÅSTE göra det. Kan vara lite av en badkruka när det är kallt! 

En skit härlig agustinatt förra året:

 


hoppa hage


Nu är våren här! Hoppat hage med sofie! Hon drar till barcelona om bara 3 dagar! När honom kommer hem kommer hon vara jävligt brun! En aningens avundsjuk för att en vecka i Barcelona räknas som skola! Hon kommer att ha det gaalet najs!



Puss på re såfinpropp♥


chillar med pödding


acht tage

Marieke ist heir in acht Tage! Ich vermisse sie! Aber bald ist sie in Sweden!


fuckingteknik!

Hatar att min mobil dampar! Imorgon tar Felicia med sin gammla till mig så kan ja få låna den tills ja skaffat en ny....   Allt teknologiskt faller sönder runt mig! Har tappat min dator i golvet vilket har gett den en härlig spricka! Måste betala självrisk på 1500 för att de ska fixa den! det är ju inte jätte mycket pengar men ja e ganska så pank nu och hade ju tänkt köpa en ny mobil eftersom att den har gått sönder......

Tur att inget som verkligen betyder något går sönder...... som min TV!


lyssna nu pojkar!

Oavsett vad du ger en kvinna, kommer hon att ge dig något bättre. Ger du henne säd, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta.

Hon multiplicerar och förstorar oavsett vad du ger. SÅ om du ger henne någon skit, så förvänta dig ett TON tillbaka.

/någon jävligt vis!


Lisas coola knytnäve, watch out evil dude! We're coming for u!


lätt röd/rosa

Bränt mig lite i solen idag... Kanske får en alergisk reaktion emot mig själv! (alergisk emot röda saker). På sommarna brukar Fia (frukostfrallan) bli lite röd/rosa så sofie brukar säga till mig att ja ska akta mig! HAHA! Humor på hög nivå!! Nu kommer i alla fal snart fia hit o vi ska äta lax! MUMS!


aska....

Pappa åkte till Italien i söndags med jobbet och nu kommer ett nytt askmoln från Eyjafjallajokull! Han kanske blir kvar där! Vilket skulle vara ganska bra för hans bränna men VÄLDIGT dåligt för hans familj! Det är ju han som tömmer soptunnan och det brukar börja lukta när han inte varit hemma på några dagar! Och Sofie som blev kvar när hon skulle till Barcelona, p.g.a. EYyfuckoingfjallaojojkulla ska åka nästa vecka istället! Om askan bråkar med henne igen får den med mig att göra! Så det så!



Nu tömmer ja soptunnan!  


matte i solen

imorgon är det nationella i matte B och jag planerar att spendera dagen studerande mattematik i solen på min terass. Känns nästan dumt att jag kommer kunna känna mig duktig efteråt när ja igentligen njutit! Mamma är ledig idag vilket betyder att jag får sällskap på baksidan av en tåtande mamma. Vad det är som är SÅÅ mysigt med att plocka i trädgården timme efter timme har jag inte ännu förstått, men det kanske är nått som kommer med åldern som korsord och smak för kaffe.

//


maj för ett år sedan











i think, i love

Lyssar på coola Cullum igen. "I think, I love" (growy). Mjukisbyxor, i sängen och varm kopp te (igentligen inge te men det låter passande, o ja vill gilla te men ja måste helt enkelt träna mer). Chattar med Lisa, hon är för söt! Vi har precis kommit så långt i vårat förhållande att vi har sagt the l-word. Haha shit va töntigt det låter men ja gillar henne!

Har blivit körsbärsblommtokig! Men det är så jävla fint! Och så finns de så kort tid.... blir liksom speciellt.



Och nu kommer marieke om bara 11dagar! Livet leker!
(nu börjar den officiella nedräkningen)


These are the days

sjukt bra dag ida! Vakna i en hårig armhåla tillhörande en jävligt skön dude ♥. Plugga med honom hela dagen och drog sedan med min bror till farmor och farfar för att ta del av en underbar middag som avslutades med hemmagjorda maränger!! Underbart! Musiken som spelades var Jamie Cullum! Riktigt bra jazz/pop artist! Honom gillar ja! Men han har inte varit i Sverige på flera år! Får aldrig se honom live! SUR!




sommarnatt



Igår kom tjejerna från dubbelbloggen Camilla och Lisa till mig för en mysig tjejkväll. Denna plan förstördes abrupt utav mange och Olin men det blev jävligt mys ändå! Ja baka kladdkaka och så chilla vi järnet, fascinerades över att killarna hade badat och beundrade Lisas snygga bränna och Camillas snygga frisyr. Faaan va vi faller in i våra könsroller alltså! Jaja ja skjutsade i alla fal Olin sen, tog den manliga rollen!



världens goaste muffins! i super formar

Vi har köpt nya jätte söta formar som jag har börjat baka i... väldigt mycket!
Favorit receptet är vanlig kladdkakesmet med hallon i botten! Blir fräscht och chokladigt samtidigt! De första två gångerna blev riktiga lyckade! Men sen dess har de antingen varit för kladdiga eller för torra.... Jobbigt men ja ska uppnå perfektion igen!

Hemligheten till den stora lyckan ligger bakom formarna. Ni som känner mig vet att jag är en enrfaren kladdkakebakare, men det finns alltid plats för utveckling. Formarna gör att det är möjligt att undervika den torra kanten och att de blir färdiga mycket fortare! Tips!


mårtengås

Mårtengås är en av mina äldre kompisar, inte i den benämningen att han är en gammal gubbe utan ganska lojal. Tips om ni vill göra ett bra första intryck på mårten: Han gillar VERKLIGEN att man, när han presenterat sig säger: Nämen mårtengås i Kalle Anka heter ju också mårten! Har du tänkt på det någon gång!

Vi skulle i alla fal träffas kl 3 vid centralen som vi brukar göra. Mårten är inte bra på tider, vilket alla som känner honom vet. Så när ja kom fram till centralen nån minut i tre smsa jaG och frågade om han var långt bort. Nej,nej fem minuter så skulle han vara framme. Då tänkte jag att ja kunde vänta vid tuben istället för att börja shoppa. Vilket ja inte borde gjort, han kom fram en kvart senare! Säg inte fem min när det igentligen är en kvart kvar! Ja blir bara frustrerad när ja väntar! Trots att fem minuter inte är särskilt länge.... lite stressig kanske...

Sen hade vi det i alla fal jätte mys! Han drar till USA som utbytes student om bara 3 månader!! Kommer sakna honom MYCKET! Men han kommer att ha det jätte kul!


fult ös medvetslös..... inte alltid najs

Ja satt och väntade på min mamma på Karolinskasjukhuset när två män kommer inbärande på en medvetslös man med ett stort jack i huvudet!!! Helt galet! De la den medvetslöse i en stol o fnittrade! En man kom fram till dem och sa att de skulle till akuten och att det låg precis runt hörnet. De två männen snacka lite i telefon och chillade medan den medvetslöse bara låg där!!!!

Tillslut bar de i alla fal iväg med honom! Men shit, ja hoppas att mina kompisar reagerar lite annorlunda om det är jag som ramlat och slagit i huvudet så illa att ja blir medvetslös!!


Sjukhus kan verkligen vara skrämmande! Men min lillebror lyckades nästa dag fånga något vackert på sjukhuset gård.


Frida i 120 km/tim

Ja vet att fia är jävligt cool! Men ja är ganska cool ja med! Körde hem från Västerås (där Fia hoppade) vilket betyder att jag körde jävligt långt och fort!

Stolt som faan i alla fal! För det gick riktigt bra!

Körkortet här kommer ja!


Black and whit

Linnea 18år på söndag, firade det i fredags så här:






200 km/tim






Fia är den coolaste bruden ever! Fatta att hon hoppade från 4000 meter höjd! Kastade sig ut!!! Föll, styrde och lande jävligt snyggt! Hon va en anings nervös innan först pratade hon konstant om allt och inget sedan vart hon så nervös att Pappa Micke defenitivt inte fick röra henne och så blev det lite jobbigt att prata "Jag kan inte prata just nu!". Men efteråt var hon ett sprudlande adrenalin- knippe!



Kommer mer bilder på Fia från denna legenariska dag och självklart på hennes tappra och trogna crew som stöttade henne in i det sista!

Älskar dig super coola Fia! Och Grattis än engång, lite försenat! Det verkar verkligen som om du gilla din 18 års present!

passion

Min lillebror är den mest passionerade person jag vet. Han har medlen som krävs för att bli nästa Sune men det är inte tjejor som tar mest av hans uppmärksamhet utan snö och brädor.

Han går till och med ut på sommaren med brädan på för att träna sina hopp!

Han kommer nog inte bli nästa Shane White men han vet i alla fal vad han vill!


kungsträdgården på våren




på lördas smäller det, kanske....


Lördagen närmar och närmare. Sophia Caspar kommer hoppa ut ur ett fungerande plan!

Enligt SMHI ska det vara 14 grader och moln, lite skrämmande men det kanske kan funka ändå!!! Håller tummarna!


skiva med de bästa

Galet spårad och rolig kväll!!!! Först lyckades ja ta mig in! Sen va det as najs där inne också! Vi dansade konstant hela natten!!!! Svetten rann! Det va jätte kul att hänga med Kajsa igen! Hon e allt bra mysig!










Kommer sakna alla dessa underbara människor nästa år!!! Kan inte fatta att dom försvinner! Kan inte föreställa mig skolan utan Fias sockersöta ponny skratt eller Maggans söt slängkyssar!

Ni är grymma!!!! Kommer sakna er!

You're the one I want!


Tänkte va den här coola bruttan på Naturanas skiva (Kunskapsgymnasiet) men vet faan inte om ja orkar locka håret! Om en vecka smäller det i alla fal! Kommer bli super naz! Jag och Kajsa ska gå tillsammans, super! har känt varandra sen 6års men tappat varandra lite det senaste året... Nu ska vi i alla fal feeesta!






Bubbely

Har joggat varje dag den här veckan, super stolt!!!! Ida tänkte ja skita i det, men så ringde Markus och drog ut mig i det fria! super härligt! Tog honom i slutspurten! inte särskilt förvånande, det som var förvånande var att han verkligen utmanade! han kommer bli farlig!


hallonglass

Idag städade vi för att samla ihop pengar till tågluffen. Det va super jobbigt att gå runt i det fina vädret och snacka skit, medan vi plockade skräp för 125 kr timmen... NOT! Det va riktigt mysigt och lättförtjänta pengar samtidigt som vi gjorde nått bra. Hittade dock en död hamster i en plastpåse, mindre mysigt!

 

Efter den hårda arbetsdagen kände jag och Markus att vi förtjänade en mys stund! Det blev nyttig hallon glass. Frysta Hallon + fil + stavmixer → super gött! Vi satt i solen o gosa sönder! Han har berättat vad jag kommer få av honom i födelsedagspresent nu! Det e en super bra present! Sånt som bara han kommer på! Vänta tills min födelsedag så ska ni allt få se!


sommarsommarsommar


Längtar efter sådana här dagar!



Snart är dom här!


hisskaos!

Igår va det mösspåtagning för alla coola studenter! Kvällen innan sov ja över hos fia och fick se henne i hennes fina klänning som hon ska ha på sig när hon tar studenten. Hon var lika vacker som en ängel! Längtar tills hon kommer springande ned för trappen med mössan på och en stort brett leende på läpparna. Men det skrämmer mig lite också eftersom hon kommer leva ett helt annat liv sen, kanske åka och plugga uppe i norland eller åka ut i världen. Medan vi andra sitter här hemma och längtar efter henne.

Valborg blev i alla fal en härlig party kväll som började med grannarna hemma och en massa god mat. Sen drog jag och mange vidare till Berry, där dom flesta från killgänget väntade + annika, my och ida. Vi drog vidare till Linnea i manges klass, fett fin lägenhet i hammarbysjöstad. Mange, knuten, schubbe och agge fastnade dock i hissen på väg upp till festen. Dom kanske hoppade lite..... En snäll hissgubbe kom efter en halvtimme och räddade dem! Jävlig tur, för dom blev kissnödiga och luften börja ta slut......


RSS 2.0